Cunoști acel sentiment că ”lipsește ceva” din viața ta? Ei bine, de ceva timp eu nu-l mai am.

Inginer telecom de profesie, mi-am permis un mic hobby; piesele auto.

Copil fiind, mă visam meșterind sub capota unei Dacii 1300. Timpul a trecut, dar imaginea îmi este vie în minte.

Și de aceea, pentru a îmbina utilul cu plăcutul, m-am decis să-mi deschis propria afacere de distribuție piese auto.

Având o susținere tehnică auto, dar și profesionism dobândit în timp, îți pot garanta calitatea unei experiențe frumoase. 

Indiferent dacă ești un mecanic profesionist, un proprietar de mașină sau pur și simplu un entuziast al automobilului, știm cât de important este să ai acces la piese auto de înaltă calitate. De aceea, suntem aici pentru tine, oferind o gamă variată de piese și componente auto, care satisfac cele mai înalte standarde de performanță și siguranță.

Dorim să îți aducem un plus de confort și ușurință în călătoriile tale. De aceea, la Kron Parts Auto găsești o gamă largă de piese auto, de la filtre de ulei și aer, până la baterii, frâne, sistem de suspensie și multe altele. Indiferent de marca sau modelul mașinii tale, avem soluțiile perfecte pentru tine.

Avem grijă de mașina ta, așa cum ai avea și tu! Echipa noastră pasionată și dedicată este mereu pregătită să îți ofere suportul și consultanța necesare. Indiferent dacă ai nevoie de sfaturi în alegerea pieselor potrivite sau de asistență în procesul de instalare, noi suntem aici să te ajutăm.

Nu mai pierde timp și bani pe piese auto de calitate îndoielnică! Fii încrezător în alegerea ta și alege Kron Parts Auto pentru toate nevoile tale legate de piese auto.